Måsen

Måsen är en kärlekskarusell där all älskar någon de inte kan få samtidigt som de brottas med stora existentiella frågor.

Frågor om kärlek och livet mening avhandlas parallellt med vilka trivialiteter som helst. Stor och smått, huller om buller – precis som i livet!

Handlingen: Den berömda skådespelerskan Arkadina besöker släktgården tillsammans med sin älskare Trigorin, en framgångsrik författare. Hennes son Konstantin bär på nya idéer om teaterkonst och författarskap och han har skrivit en pjäs som han hoppas ska revolutionera dramatiken, och som ska framföras av flickvännen som bär på skådespelardrömmar. Men det blir inte riktigt som han har tänkt sig…
Njut av en härlig Herrgårdsbuffé
Buffén serveras före föreställningen i herrgården, från 17 till 18.30 vardagar och 13 till 14.30 lördagen. Köp samtidigt som biljetterna. Pris: 150 kr inkl. lingondricka, kaffe och kaka. Fullständiga rättigheter, även vid pausserveringen i Smedjan.
Köp redan nu ditt pausfika, så står det uppdukat i pausen. Välj mellan fyra pauspaket. Du kan självklart köpa ditt pausfika även på plats, då har du lite mer att välja mellan. Vid ev. allergier, ring 073-68 78 719.
– Vi beklagar att herrgårdsbyggnaden, och därmed buffén, ej är tillgänglig för rullstolsburna.

Måsen i Stjärnsund är en vandringsteater
Akt 1 och 2 utspelas utomhus, (sittplatser finns). Akt 3 och 4 utspelas inomhus i Smedjan.
Alla spelplatser är tillgängliga för rullstolsburna. Hörslinga finns. Syntolkad föreställning 13 juni, måste bokas.