UngArr

UngArr är en grupp som arrangerar kulturträffar för ungdomar inför Dalateaterns olika föreställningar. Medlemmarna i UngArr ska alla vara under 25 år, och brinna för kulturfrämjandet.

UngArr

Är du under 25 år och brinner för kultur?

Dalateatern startade UngArr för att nå ut till ungdomar i Dalarna och locka fler ungdomar upp till 25 år till teatern och för att väcka intresset för kulturen. 

Gruppen startades våren 2022 och har anordnat ett flertal träffar med bland annat workshops, uppträdanden, diktuppläsning och panelsamtal. Allt i koppling till Dalateaterns olika föreställningar som deltagarna tillsammans har tittat på till ett förmånligt pris.

Träffar våren 2024

LEGENDEN OM SALLY JONES + MASKWORKSHOP + MEET AND GREET
Onsdag 28 februari, kl. 16.30 på Dalateatern i Falun

Lär dig konsten att sminka dig inför scenen av en av våra skådespelare, upplev föreställningen och efteråt får du träffa skådespelarna för en mötes- och hälsningsstund.

MIDNIGHT OIL + MEET AND GREET
Torsdag 7 mars, kl. 18.00 på Dalateatern i Falun

Upplev den lekfulla och färgsprakande dansföreställningen och efteråt får du träffa skådespelarna för en meet and greet.

I ETT HUS VID TIDENS SLUT + KOSTYMWORKSHOP
Lördag 20 april, kl. 16.00 på Dalateatern i Falun

UngArr har planerat en fullspäckad eftermiddag med Kostymworkshop tillsammans med Dalateaterns egen kostymmästare Åsa. Ni får en unik möjlighet att se hur kostymerna skapas inför föreställningarna och en inblick i hur jobbet som kostymmästare kan se ut!

Biljett- & kontaktinformation

Att delta kostar endast 60 kr per tillfälle!

Om du vill boka biljetter eller har frågor/funderingar kring UngArrs arbete eller arrangemang så kan du kontakta via Instagram.

UngArr

UngArr består av Lukas Holmgren 20 år, Hanna Hindrikes 19 år och Maryam Mohammed 21 år.