På scenen

Med trygghetsanpassningar och med reservation för ändringar – vi planerar för och ser fram emot en teatervår där vi kan mötas i salongerna igen, under trygga och säkra förutsättningar. Varmt välkommen att upptäcka vårens repertoar!

Dalateatern följer Folkhälsomyndighetens råd, beslut som fattas av regeringen och regionen, samt rekommendationer från vår branschorganisation Svensk Scenkonst, med anledning av coronapandemin. För att undvika smittspridning och för att du som publik ska känna dig trygg gäller för all höstens verksamhet att:

• Antalet publikplatser är begränsat och anpassat till respektive lokal.
• Vi anpassar lokaler och rutiner för att säkerställa att rekommenderat avstånd hålls.
• Vi inför mer flexibla köpevillkor som innebär att du kan omboka eller avboka dina platser vid symptom eller osäkerhet.

Biljetter kan ta slut snabbt och återbudsplatser kan dyka upp med kort varsel. Föreställningar kan ställas in och nya föreställningsdatum kan tillkomma. Rutiner på plats kan vara annorlunda än du är van vid och information kan komma att uppdateras.

Lämna dina kontaktuppgifter när du bokar biljetter och håll utkik efter den information vi skickar ut inför aktuell föreställning. Tveka inte att kontakta oss på e-post info@dalateatern.se  eller telefon 023-777 600 om du har frågor.

Du är varmt välkommen som publik under hösten och vi önskar att du följer rekommendationerna; håller avstånd till andra, tvättar händerna ofta och noga och att du stannar hemma om du är sjuk.