På scenen

Som vi har längtat efter er i publiken! På onsdag 15 september släpper vi fler biljetter till Ålevangeliet (från och med 29/9), Flickan, mamman och soporna, Kultursoppor, Barnteaterlördag och gästspel inom dans och teater.

Dalateatern föredrar en vaccinerad publik och tillsammans fortsätter vi att ta hänsyn, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symptom. Varmt välkommen till dans- och teaterhösten 2021!

Varmt välkommen till dans- och teaterhösten 2021!

Dalateatern följer Folkhälsomyndighetens råd, beslut som fattas av regeringen och regionen, samt rekommendationer från vår branschorganisation Svensk Scenkonst, med anledning av coronapandemin. Om restriktionerna förändras under hösten kan det komma att påverka förutsättningarna för ditt teaterbesök. Biljettköpare kommer då att meddelas och webbplatsen uppdateras med aktuell information. Följ gärna Dalateatern på Facebook och Instagram, prenumerera på nyhetsbrevet och hör av dig på mailen info@dalateatern.se om du har frågor eller funderingar.

Tänk på att som publik följa gällande rekommendationer för att undvika smittspridning, för att värna andra i publiken och teaterns personal. Kontakta teatern för återköp av biljetter om du får förhinder pga sjukdom/symtom innan föreställningen.