We are present

DANS - 21 JUNI SÄTER


Den italienska koreografen Fabio Liberti och hans dansare gästar Säter under sin turné med Dansnät Sverige! En unik scenkonstupplevelse.

Har du någonsin undrat hur en dansföreställning blir till? Hur en koreografi växer fram och bearbetas? Har du själv velat gå in och påverka resultatet? Nu har du chansen! Föreställningen We are present ger dig mer än bara en inblick i en kreativ dansprocess, den ger dig  även möjlighet  att som publik få vara med och styra och ställa.

We are presentär en unik scenkonstupplevelse. I ett interaktivt spel mellan kreatörer och publik skapas ett exklusivt dansverk direkt framför dina ögon! Scenen förvandlas till en lekplats där ingenting kan bli fel och du som publik är med och bestämmer reglerna för spelet. Beslutar du dig för att vara en passiv åskådare, så fungerar även det alldeles utmärkt.

 

Föreställningsidén är signerad italienska Fabio Liberti, en mångsidig koreograf med intresse för kommunikation och språk. Hans primära kommunikationsverktyg är rörelse, oftast kombinerat med text, teatralitet och musik. We are present är inget undantag.