NEW SELF

NEW SELF, ett dansande musikalbum.

New Self är ett solo som utforskar det svåra i livet och den ständiga kampen som pågår inom en själv. Solot handlar om allt ifrån smärtan att förlora någon du älskar, till att gå över sina egna gränser. Om att leta och hitta sig själv på nytt efter svåra upplevelser, för att sen finna acceptans och reflektera över det egna jaget efter förändringen. Och om att lyckas göra allt detta med humorn och glädjen i behåll.

Kristina Hanses väljer att gestalta känslor både visuellt och via ord och toner. Ett solo av egenskrivna låtar med dansframträdande, kostym, och rekvisita i Kristinas värld!

Kristina Hanses från Rättvik utsågs våren 2021 till Dalateaterns stipendiat för att i residens börja utforska temat till det som i samband med höstens residens blir en färdig föreställning. Kristina har utbildat sig inom och arbetat med dans under de senaste tjugo åren. Alltsedan gymnasieutbildningen med inriktning dans på Haraldsbogymnasiet i Falun, till slututbildningen 2006-2010 vid Amsterdam Hogeschool voor de Kunsten, MTD (Modern Theatre Dance).