Kom igen, Caritha!

En existentiell show som är fylld med drastisk humor, sorg, vemod och hoppfullhet.
En kvinnas berättelse om livet som går och det bråddjup som öppnar sig i medelåldern. Vem blev jag? Vem vill jag vara nu? Evigheten är över, tiden är utmätt - nu gäller det! Kom igen, Caritha!

Caritha har en stark känsla av att tiden håller på att rinna ut, att det håller på att bli för sent. Medelåldern är stenhård, det är den tid då man yrvaket ser sig omkring i spillrorna av det som skulle bli ens liv. Den tid då vänskap sätts på prov, då kvinnor och män skiljer sig, då de kastar allt över bord. Den tid då de får besök av döden.
Caritha känner slutet pulsera som ett svart hål där borta i evigheten. Det blir inget kollektiv i Oregon, det blir inget liv som läkare utan gräns eller som musikalartist. Det lutar åt att det blir något som liknar det som varit.

Manuset är skrivet av hyllade radiomakaren Lotta Erikson och är inspirerat av hennes radioprogram ”Åh vilket party”, som sändes i Sveriges Radio P1 2009. Programmet fick mycket uppmärksamhet och många engagerade lyssnare.  Ljudbilden är central i föreställningen och inspirerad av radioformatet. Musik går som en röd tråd genom showen som är fylld med drastisk humor, sorg, vemod och hoppfullhet.

Titta på trailern