Ismael Ataria – Live

KULTURSOPPA 5 MARS - INSTÄLLT - ny info kommer

En föreställning som garanterat inte lämnar någon oberörd. En stund som kommer leva länge i hjärtat.

Ismael läser sin sprakande poesi och blandar dikterna med berättelser, mellansnack, tankar och anekdoter. I en poetisk föreställning med Ismael får publiken både värme, humor, sorg och svärta. Med stor självdistans och en befriande humor kommer Ismael ge publiken plats för både skratt och tårar. Det är innerligt och angeläget utan att någonsin bli pretentiöst och fjärmande. Genom Ismaels dikter och historier finns en möjlighet att nå inuti sitt eget hjärta. Hans poesiföreställningar är vilda, varma och underhållande.

Ismael Ataria är poet och spoken word-artist. Han har gjort hundratals poesiframträdande över hela landet och gjort sig känd som en av landets bästa livepoeter. Han pratar i radio, skriver krönikor och har bland annat gett ut diktsamlingarna Bokstavsängeln och Längtan till Whatever. Han har mottagit flera priser och utmärkelser, bland annat Fröding-stipendiet.

Publiken fick en tankeväckande poetisk resa med plats för både stora skratt och en och annan tår… det här är en riktig poet som kan sina grejer. /Filipstads Tidning